Reni hemelwaterrecuperatie - Farys

Waterbewust bouwen dankzij regenwaterrecuperatie

Gaat u (her)bouwen en ben je verplicht een regenwaterput te plaatsen? Of wil je besparen op je waterfactuur door je bestaande regenwatertank optimaal te gebruiken.

Maat dan kennis met Reni, de nieuwe dienstverlening van FARYS. De Reni all-in-one oplossingen gaan van een design regenton tot een uitgebreide regenwaterinstallatie die aan alle normen en eisen voldoet. Een pakket bestaat minimum uit een filter, pomp of aftapkraantje en tank. Elk pakket werd geselecteerd door onze experts. De regenwaterinstallatie wordt bovendien maximaal vooraf gemonteerd en in één keer geleverd. Zo blijft het werk bij de installatie beperkt en is de kans om fouten te maken bij het zelf plaatsen miniem.

Elk pakket wordt gratis geleverd met praktische instructies voor doe-het-zelvers. Plaatsing is ook mogelijk, net zoals het voorvullen van de put. Voor klanten van FARYS (vroegere TMVW) geldt bij een pakket met plaatsing, ook bij nieuwbouw het verlaagd btw-tarief van 6%.

Vind het regenwaterpakket dat bij u past.

Er zijn 7 basispakketten voor regenwaterrecuperatie in verschillende uitvoeringen.

Op www.reni.be is met de online tool het vinden van de juiste installatie kinderspel. In enkele vragen kom je uit bij het regenwaterpakket dat het meest geschikt is voor uw tuin en huis.

Toch liever persoonlijk advies? Dan ben je op afspraak welkom in onze showroom.

Heb je al een regenwaterput, maar gebruik je die niet of niet optimaal? De Reni-experts ontwikkelen ook een pakket voor jou. Binnenkort bieden wij een extra oplossing voor buiten- of binnengebruik voor bestaande regenwaterputten.

Contact en toonzaal

Reni - Stropstraat 1 - 9000 Gent - 09 242 58 39 - info@reni.be

De toonzaal is open van maandag tot vrijdag, op afspraak.

Contactgegevens

dienst Milieu- en duurzaamheidsbeleid
Dorp 1
9860 Oosterzele
tel. 09 363 99 34
email omgeving@oosterzele.be

Ronny Meerpoel - milieuambtenaar

Hilde Van Hecke - duurzaamheidsambtenaar

802