Groepsaankoop groene stroom

Oost-Vlaamse gezinnen kunnen gemiddeld 347 euro besparen op hun energiefactuur.
Energieleverancier Engie Electrabel heeft het beste bod uitgebracht tijdens de veiling van de zevende groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 54 000 deelnemers krijgen voor 20 maart een persoonlijk voorstel. Gezinnen met combinatiecontract elektriciteit en aardgas besparen gemiddeld 347 euro; gezinnen met enkel elektriciteit 174 euro. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn.
Voor 20 maart krijg je een e-mail of brief met je persoonlijke besparing. Vind je deze interessant? Dan kan je eenvoudig overstappen. Accepteer het aanbod online als je een e-mail kreeg, of kom vóór 30 april naar het gemeenteloket en breng de brief, je jaarafrekening en bankrekeningnummer mee om over te stappen.

Was je niet ingeschreven, maar wil je toch profiteren van het aanbod? Voer dan je gegevens vanaf 8 maart in op de campagnewebsite en je ziet meteen wat je bespaart. Je kan het aanbod meteen accepteren.

Heb je nog vragen? Surf dan naar de website www.samengaanwegroener.be, bel de gratis infolijn op 0800 76 101 of mail naar groenestroom@oost-vlaanderen.be

Contactgegevens

dienst Milieu- en duurzaamheidsbeleid
Dorp 1
9860 Oosterzele

Ronny Meerpoel - milieuambtenaar
tel. 09 363 99 35
email ronny.meerpoel@oosterzele.be

Hilde Van Hecke - duurzaamheidsambtenaar
tel. 09 363 99 36
email hilde.vanhecke@oosterzele.be

825