Oosterzele Ademt

Nu de Corona-maatregelen geleidelijk aan versoepeld worden, wil Gemeente Oosterzele de ondernemers en organisaties die geleden hebben onder de crisis zo veel mogelijk ondersteunen en helpen waar mogelijk. Om die reden organiseert Oosterzele op zaterdag 22 en zondag 23 augustus een autoluw weekend, waarbij iedereen aangemoedigd wordt om met de fiets of te voet doorheen de gemeente te trekken, langs te gaan bij de lokale horeca, te kopen bij de detailhandelszaken en kennis te maken met de Oosterzeelse verenigingen.


Op een kaart met verschillende fiets- en wandelroutes zullen alle deelnemende horecazaken te vinden zijn. De kaart vermeldt ook waar je dat weekend terechtkan voor een ontbijt, lunch uit het vuistje, een foodtruck-snack of gewoon een hartelijke ontvangst. Op de kaart zal ook te zien zijn of er moet gereserveerd worden, wat de openingsuren zijn, wanneer er eten wordt geserveerd en waar er in de buurt voor randanimatie wordt gezorgd.


 We willen hier een succesvol en aangenaam weekend van maken in samenwerking met onze verenigingen en horeca. Om hen te bevragen hoe we dit kunnen aanpakken, maakten we een vragenlijst voor de verenigingen en een voor de horeca & detailhandelszaken. We verwachten de antwoorden graag uiterlijk maandag 6 juli a.s.


883