Inschrijven

Grabbelpas en sportkampen

Voor de sportkampen en grabbelpas zijn de plaatsen beperkt. Je moet dus van tevoren inschrijven.

Alle informatie kan je vinden in de vrijetijdsbrochure. Deze brochure brengen we in het voorjaar uit met informatie over de krokus en de paasvakantie. Er is een afzonderlijke brochure voor de zomervakantie. De brochure in het najaar bevat informatie over de herfst- en kerstvakantie. De brochures worden verdeeld via de scholen in Oosterzele. Je kan ze ook vinden in de sporthal, het gemeentehuis, de bibliotheek en GC De Kluize. We plaatsen de brochure, van zodra ze verschijnt, ook op de website onder 'initiatieven en opvang tijdens de vakanties'.

Je pas kopen

 1. Je kan alleen deelnemen aan sportkampen en grabbelpasactiviteiten als je een grabbelpas koopt. De passen kosten € 3 en zijn tijdens de kantooruren verkrijgbaar in de sporthal. De passen moeten elk kalenderjaar hernieuwd worden. 
 2. Als je je pas komt kopen, vergeet dan niet volgende essentiële informatie         
  • naam deelnemer
  • adres
  • telefoonnummer/gsm-nummer
  • geboortedatum deelnemer
  • naam + voornaam vader en moeder
  • e-mailadres
  • relevante medische info
 3. Kom je pas al kopen voor de inschrijvingsdag om lang wachten te vermijden.

Inschrijvingsdagen

Per vakantie wordt er een speciale inschrijvingsdag georganiseerd in het gemeentehuis. Je kan pas inschrijven vanaf die inschrijvingsdag.

De inschrijvingsdag voor herfstvakantie 2018 is op donderdagavond 4 oktober 2018 vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur in het gemeentehuis, Dorp 1. Er is iemand van de dienst Sport en Jeugd aanwezig vanaf 18.00 uur.

Let op:

 • je mag maar maximum 5 deelnemers per keer inschrijven
 • je kan enkel cash betalen

Meer info? We verwijzen hiervoor graag naar de vrijetijdsbrochure (najaar 2018).

Na de inschrijvingsdag en vrije plaatsen

Na de inschrijvingsdag kan je je nog inschrijven voor de activiteiten die niet volzet zijn bij de dienst Sport en Jeugd tijdens de openingsuren.

Je kan zelf altijd nagaan of er voor een bepaalde grabbelpasactiviteit of sportkamp nog plaats is op www.studiograbbel.oosterzele.be . Klik verder op 'activiteitenkalender'. Het inschrijven zelf gebeurt wel nog altijd in de sporthal.

Speelpleinwerking

1. De dag zelf inschrijven

Voor de speelpleinwerking zijn de plaatsen onbeperkt. Je hoeft niet van tevoren in te schrijven, dat kan altijd op de dag zelf tussen 13 en 13.30 uur. Meer info

2. Van tevoren inschrijven

Het is wel mogelijk om van tevoren in te schrijven voor de speelpleinwerking en het is zelfs noodzakelijk in volgende gevallen:

 • je kind komt van kinderopvang Het Vinkemolentje
 • je kind komt van de sportkampen. In dit geval ben je verplicht je kind ook voor het middagtoezicht van tevoren in te schrijven. Alleen dan kunnen we in de sporthal de veilige opvang van de kinderen garanderen!

Hoe ga je te werk?

Bij het inschrijven voor de sportkampen of de opvang bij dienst Sport & Jeugd, vraag je om je kind ook in te schrijven voor de speelpleinwerking. De dagen speelplein worden dan meteen afgerekend.

Kinderopvang Het Vinkemolentje

De kinderen moeten voor elk dagdeel van tevoren ingeschreven zijn. De uiterste inschrijfdatum wordt per vakantie steeds in de brochures vermeld. Het is aangewezen om die uiterste inschrijfdatum te respecteren. Na deze datum is het mogelijk dat inschrijvingen geweigerd worden.

Uiterste inschrijfdata voor najaar 2018:

 • Uiterste inschrijfdatum herfstvakantie: maandag 8 oktober
 • Uiterste inschrijfdatum kerstvakantie: maandag 3 december

De ouders kunnen hun kinderen inschrijven bij de dienst Sport en Jeugd in de sporthal tijdens de openingsuren. De ouders ondertekenen hun opvangplanning. Betalen gebeurt achteraf volgens de ondertekende opvangplanning, ook al was het kind niet aanwezig (uitzondering: bij afgifte van een ziektebriefje wordt er niets aangerekend). Na de vakantie krijgen de ouders een factuur opgestuurd.

Meer info over het najaar vind je in de vrijetijdsbrochure najaar 2018.

Je kan je kind ook inschrijven per mail voor Het Vinkemolentje. Voorwaarde is dat je eerst aandachtig de richtlijnen leest. Gebruik de geijkte opvangplanning om in te schrijven voor een vakantie.

300