Grabbelpas

Met grabbelpas kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich uitstekend amuseren tijdens de vakanties! Er worden allerlei activiteiten gedaan: knutselen, koken, uitstapjes enzovoort. En jij kiest zelf wat je het liefst wil doen.  

 

Grabbelpas

De grabbelpas is een pasje voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met dit pasje kan je deelnemen aan de sportkampen en aan de grabbelpasactiviteiten. Dienst Sport & Jeugd organiseert voor de kinderen allerlei leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties (niet tijdens kerstvakantie). We knutselen, doen toffe uitstappen, we gaan zwemmen, we dansen, … noem maar op! Iedereen kan meedoen, na inschrijving. Een grabbelpasje kost 3 euro, is een jaar geldig en kan je kopen bij dienst Sport & Jeugd.

Brochure

De vrijetijdsbrochure, waarin je ook de grabbelpasactiviteiten vindt, wordt altijd verspreid via de scholen. Je vindt hem ook in het gemeentehuis, de bib, GC De Kluize en in de sporthal.

De brochure voor voorjaar 2019 lees je hier

De brochure zomer 2019 lees je hier

Fiscaal attest

Deelname aan grabbelpas is fiscaal aftrekbaar. Vanaf een deelnameprijs van 15 euro in totaal binnen één gezin, wordt het fiscaal attest automatisch opgestuurd.

 Inschrijven en vrije plaatsen

Meer info over inschrijven en vrije plaatsen vind je in de rubriek inschrijven.

 

 

 

Contactgegevens

dienst Sport & Jeugd
Sportstraat 5
9860 Oosterzele

Elise Lippens - vrijetijdsconsulent Sport en Jeugd
tel. 09 363 84 22
email elise.lippens@oosterzele.be

Mireille Helderweirdt - jeugdconsulent
tel. 09 363 84 23
email mireille.helderweirdt@oosterzele.be

Edith Renne - jeugdconsulent - diensthoofd BKO
tel. 09 363 84 25
email edith.renne@oosterzele.be

296