Initiatieven en opvang tijdens de vakanties


Wat met de zomerkampen?

Beste ouders

Wat zijn wij blij dat de sportkampen, speelpleinwerking en kinderopvang toch mogen plaatsvinden. Uiteraard is bij de uitwerking rekening gehouden met de voorwaarden en verloopt alles corona-proof. Zo werken we in bubbels van maximum 50 (kinderen en animatoren) en zijn er extra plaatsen voorzien om de handen te wassen.


De inschrijvingen voor de sportkampen zijn afgelopen.

Er kan wel nog ingeschreven worden voor een volledige week speelpleinwerking in de namiddag. Dit tot de zondag 23.59 uur vóór de week waaraan je wil deelnemen (bv. voor een week speelpleinnamiddagen in de week van 17 augustus, kan je inschrijven tot zondag 16 augustus 23.59 uur, op voorwaarde dat er nog plaatsen beschikbaar zijn voor jouw leeftijdsbubbel). Let op: voor speelpleinwerking kan je dit jaar niet meer de dag zelf inschrijven!


Voor het Vinkemolentje kan er ook nog ingeschreven worden. 


Je kan inschrijven tot de maandag vóór de opvangweek waarin je opvang wenst. (bv. als je op één of meerdere dagen opvang wenst in de week van 17 augustus, kan je hiervoor inschrijven tot en met maandag 10 augustus 23.59 uur.)Hoe word je op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen?

-        Houd de website van de gemeente in de gaten: www.oosterzele.be

-        Houd de facebookpagina van de Gemeente en Hoplr in de gaten.

-        Wij gebruiken de beschikbare mailadressen in i-school om jullie te informeren. Zorg ervoor dat je e-mailadres in i-school correct is. Houd je mailbox in de gaten. Controleer ook je spam voor alle zekerheid.
Contactgegevens

dienst Sport & Jeugd
Sportstraat 5
9860 Oosterzele

Mireille Helderweirdt - jeugdconsulent
tel. 09 363 84 23
email mireille.helderweirdt@oosterzele.be

Nancy Eliano - jeugdconsulent - diensthoofd BKO
tel. 09 363 84 25
email nancy.eliano@oosterzele.be

Dries Van Daele - jeugdconsulent
tel. 09 363 84 22
email dries.vandaele@oosterzele.be

Lieselot De Wulf - sportpromotor
tel. 09 363 84 24
email lieselot.dewulf@oosterzele.be

185