Help je mee de Sint blij te maken?

De Sint is verdrietig omdat hij dit jaar niet alle kinderen zoals gewoonlijk kan bezoeken. Samen met gemeentebestuur Oosterzele werkte hij een idee uit om toch zo veel mogelijk kindjes blij te maken. Helpen jullie allemaal mee om ook de Sint blij te maken door hem te overstelpen met brieven en tekeningen?

De diensten van Gemeente en OCMW werkten twee acties uit. Tekeningen mogen in een van de rode Sintbussen gedeponeerd worden; er is een bus t.h.v. het gemeentehuis (Dorp 1) en een t.h.v. het OCMW (Gootje 2).


Neem deel aan de kleurwedstrijd

Download hier de kleurplaat. Je vindt de kleurplaten ook in de gemeentelijke gebouwen en bij de lokale handelaars. Op de facebookpagina van dienst Sport en Jeugd is een bijhorend filmpje te vinden.
Kleur de tekening zo mooi mogelijk in en deponeer ze ten laatste 6 december in een van de twee bussen. De hulppieten zullen op maandag 7 december de mooiste tekeningen uitloten. Per leeftijdscategorie (kleuters – lagere schoolkinderen) verdelen we dan vijf prijzen t.w.v. 25 euro. Het leuke is: de winnaar mag zelf zijn/haar prijs kiezen uit een aangeboden selectie!

Bekijk hier het wedstrijdreglement

Een cadeautje voor alle kinderen
Daarnaast kregen de medewerkers van het OCMW ook dit jaar van de Sint te horen dat er in Oosterzele geen stoute kinderen zijn! Daarom heeft het OCMW-bestuur de Sint gevraagd om zeker ook langs te gaan bij de kindjes van wie de ouders het door omstandigheden minder goed hebben. De OCMW-medewerkers stellen alles in het werk om alle kindjes een mooi sinterklaasfeest te bezorgen!

Afbeelding: pixabay
|
155