Burgerbevraging Gemeente- & Stadsmonitor

Is het leuk wonen in jouw buurt? Kan je veilig fietsen in Oosterzele? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in onze gemeente? Binnenkort kan je er je mening over geven.

Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat jij denkt over jouw gemeente of stad. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Van woensdag 9 september tot eind oktober 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.

De bevraging Gemeente- & Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen.

Bovendien krijgt u met deze bevraging de kans om uw mening te geven over de thema’s die in uw gemeente of stad belangrijk zijn. Als u de vragenlijst volledig invult, maakt u kans op een geschenkbon van 12 euro.


Meer info vind je via https://www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be/


|
155