Neem jij deel aan groepsaankoop groene stroom?

Alle geïnteresseerde inwoners van Oost-Vlaanderen kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom van de Provincie Oost-Vlaanderen. Op 4 februari 2020 wordt er een veiling georganiseerd waarbij de Provincie de leverancier met de scherpste prijs selecteert.

Hoe meer inwoners zich inschrijven, hoe groter de korting die energieleveranciers kunnen geven. Vervolgens wordt de persoonlijke besparing voor alle deelnemers berekend. Zij krijgen ten laatste op 15 maart een persoonlijk aanbod en kunnen dan beslissen of ze het aanbod willen aanvaarden. De Provincie zorgt in dat geval voor de vlotte overstap naar hun goedkope groene energieleverancier.

Inschrijven?

Inschijven kan online via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom of bij dienst Milieu en Duurzaamheid in het gemeentehuis (maandag - vrijdag van 8.45 tot 12 uur).

Ook de Provincie houdt een loket open in het Provinciaal Administratief Centrum Het Zuid: Woodrow Wilsonplein 2 in 9000 Gent - weekdagen van 9.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.

|
155