Inschrijven vrijetijdsactiviteiten vanaf 1 september onlineDe dienst Sport en Jeugd organiseert jaarlijks heel wat vrijetijdsactiviteiten zoals speelpleinwerking, grabbelpas, sportkampen, opvang Het Vinkemolentje, …; vanaf nu kunnen ouders hun kinderen online inschrijven voor deze activiteiten. Daarvoor werkt Oosterzele nu samen met i-school. Ook voor de registratie van de voor- en naschoolse opvang en de opvang op woensdagmiddag wordt i-school gebruikt. 

De inschrijvingen voor de herfstvakantie starten op woensdag 25 september om 16 uur, voor alle initiatieven. De inschrijvingen voor de kerstvakantie starten op woensdag 6 november om 16 uur (enkel Vinkemolentje).
Voordat een kind kan ingeschreven worden voor een activiteit of voor de opvang, is het noodzakelijk dat het vooraf geregistreerd is. 

Afbeelding: Pixabay - Sara Torda


Deelnemen aan sportkampen, grabbelpas en speelpleinwerking

 1. Registreren kan via www.i-school.be/oosterzele/registreren
 2. Na registratie krijg je een login waarmee je je kind online op www.i-school.be/login kunt inschrijven voor deze activiteiten.


Opvang op schooldagen


Gaat je kind in groot-Oosterzele naar school, dan is het verplicht je kind te registreren in I-school. Ook al denk je dat je kind nooit zal deelnemen aan de opvang, je weet nooit dat je onverwacht een keer opvang nodig hebt op een schooldag. 

Is je kind niet geregistreerd en is het toch aanwezig in de opvang, dan betaal je het maximale verblijf voor die dag.

Je hoeft je kind niet op voorhand online in te schrijven. Je moet het wel aanmelden en afmelden bij de begeleider op school zodat die op een correcte en veilige manier de aanwezigheden kan bijhouden.


Deelnemen aan de woensdagnamiddag- en vakantieopvang in Het Vinkemolentje (niet voor de eerste keer)

 1. Als je kind voor de zomervakantie al eens in Het Vinkemolentje verbleef, ontving je via e-mail het nieuw huishoudelijk reglement en de nieuwe schriftelijke overeenkomst. Bezorg de ondertekende schriftelijke overeenkomst aan de dienst Sport en Jeugd.
 2. Registreren kan via www.i-school.be/oosterzele/registreren Na registratie ontvang je een login waarmee je je kind online op www.i-school.be/login kan inschrijven voor de vakantieopvang in Het Vinkemolentje.


Voor de eerste keer deelnemen aan woensdagnamiddag- en vakantieopvang in Het Vinkemolentje

 1. Breng de online registratie in I-school in orde op www.ischool.be/oosterzele/registreren
 2. Log in via www.i-school.be/login en schrijf je in voor een infomoment bij de dienst Sport en Jeugd. Tijdens het infomoment krijg je meer uitleg over de werking van Het Vinkemolentje, onderteken je de schriftelijke overeenkomst en neem je kennis van het huishoudelijk reglement.
 3. Na deelname aan het infomoment kan je kind deelnemen aan de woensdagnamiddagopvang en kan je je kind online inschrijven voor de vakantieopvang in Het Vinkemolentje.
De infomomenten vinden plaats op:
 • maandag 4 november om 19.30 uur
 • woensdag 20 november om 19.30 uur
 • maandag 6 januari 2020 om 19.30 uur


Voordelen van i-School voor de ouders

 • Ouders kunnen zelf de gegevens van hun kinderen beheren.
 • Het is mogelijk online in te schrijven, te betalen en te annuleren voor sportkampen, speelplein, Vinkemolentje en grabbelpas; een verplaatsing is niet meer nodig. 
 • De formulieren voor het ziekenfonds en fiscale attesten kunnen online opgevraagd worden.
 • Ouders hebben op elk ogenblik een zicht op de facturen en de deelnames van hun kinderen aan opvang en activiteiten.
 • Het is mogelijk om via i-School te communiceren met de dienst Sport en Jeugd en documenten op te laden.


Vragen? Info?

e-mail – 09 363 84 22


Documenten

|
155