Gemeente Oosterzele haalde met Beleef(de) plekjes een Leader project binnen.


Om dit project concreet gestalte te geven willen we in elke deelgemeente buurtbewoners samenbrengen en samen nadenken over de mogelijkheden in jullie buurt. We zoeken naar plekjes die kunnen uitgroeien tot mooie ontmoetingsplaatsen en waarvoor de buurt zich wil inzetten en engageren. De buurt adopteert als het ware dat plekje. De gemeente helpt mee inrichten en voorziet de middelen om de ontmoetingsplaats te onderhouden.

Per deelgemeente werken we met een reeks bijeenkomsten. We worden begeleid door een externe partner die van elke bijeenkomst een beeldverslag maakt. Zo kunnen buurtbewoners de vergaderingen mee opvolgen. Inpikken kan op elk moment in het proces. Kon je niet op de startvergadering aanwezig zijn? Geen probleem dan sluit je de volgende keer gewoon aan.

De tijdstippen geven aan vanaf wanneer we jullie graag ontvangen. We starten een half uurtje later effectief met de bijeenkomst.

Volg ons op facebook en instagram via /beleefdeplekjesWij komen naar je toe op volgende data:


Gijzenzele

donderdag 18/10  19 uur  Oude mannekensschool

Ankerwijk

donderdag 25/10  19 uur Ankerkerk

Balegem

maandag 5/11 19 uur Houte (kantine KVV Balegem)

Landskouter

maandag 12/11 19 uur Ijzeren Hekken

Oosterzele

maandag 19/11 19 uur  GILO Oosterzele

Moortsele

zaterdag 24/11  9.30 uur  Heemkring


Scheldewindeke

In Scheldewindeke was er zo goed als geen opkomst op de eerste vergadering. We onderzoeken of we de deelgemeente op een later tijdstip een tweede start laten nemen in het project.


611